Iako nerado daje izjave o privatnom životu za medije, proslavljena glumica Nataša Ninković jednom prilikom ispričala je kako je upoznala čoveka svog života.

"Bilo je to na Božić 1996. godine. Odmah je provalio moju slabost i odveo me na kolače. Nije moglo da ne uspe. Sećam se našeg razgovora i njegovog profila dok me je vozio u kolima. Krišom smo se gledali, pamtim taj miris... I povremenu tišinu za koju ne znaš da li više uzbuđuje ili plaši", pričala je Nataša, koja se za Nenada udala u septembru 1997. godine, kada je imala 25 godina, dok je on 10 godina stariji.

Nenad je iza sebe već imao jedan brak, u kojem je dobio dvoje dece, a on i Nataša 2001. godine dobili su blizance Matiju i Luku.

Glumica je svojevremeno priznala da je pored supruga sazrela, te da je na samom početku imala pogrešno viđenje braka.

"Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku", istakla je ona svojevremeno.

Kao i svaki ljubavni odnos, i njihov je nailazio na trzavice, ali su ih sve uspešno prevazišli.

"Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u glavu. Preosetljiva sam, uporedo teška, ne kao jedan nego kao tri tuča", priznala je glumica, rodom iz Trebinja, i dodala:

"Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini."

Još fotografija Nataše Ninković pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna, Instagram / natasaninkovic Nataša Ninković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna