Alina Kabajeva, svojevremeno dobitnica zlatne medalje na Olimpijadi, ponovo se pojavila na nekoliko događaja u javnosti, a na fotografijama izgleda vidno podmlađena. Za Alinu se po mnogim medijima piše kako je "tajna žena" Vladimira Putina, a inače vodi veliku medijsku kuću.

Mada je prirodno da se, i zbog posla, doteruje, svi su iznenađeni promenama na njenom licu. Šta ona tačno radi, koja je tajna njene večne mladosti? Putinova ćerka, Katerina Tihonova, ide na "vampirske tretmane" - PRP podmlađivanje krvnom plazmom.

Priča se kako Alina iPutin imaju istog plastičnog hirurga koji bira odgovarajuće estetske zahvate za njih. Alina je vidno podmlađena, lice joj je bez ijedne bore, oči krupnije nego ikad, a u usne pune i osvežene.

alina kabajeva 0726142192-min.jpg
Profimedia 

Da bi se ovakav efekat postigao, neophodna je vrlo vešta kombinacija najrazličitijih tretmana - botoksa, hijalurona i, eventualno, laserskih intervencija za zatezanje i podmlađivanje kože. Koliko god se trudili, od ruskog predsednika niko ne može da izvuče informacije o ovim temama.

Putin ne dozvoljava bilo kakvo zavirivanje u njegov privatan život. Kad se, 2013. godine, razveo od Ljudmile, nekadašnje stjuardese Aeroflota, kazao je da prezire "sve koji guraju nos u tuđe živote i još projektuju na druge svoje erotske fantazije".

alina kabajeva 0648258178-min.jpg
Profimedia 

Sa druge strane, Kabajeva je jednom prilikom kazala kako je upoznala tajanstvenog muškarca kojeg snažno voli. "Ponekad se osećam toliko srećno da se čak plašim."

Tekst: Lepa&Srećna