Sedmogodišnji brak Baneta Mojićevića završio se razvodom od supruge Milice, a pevač je njihove probleme i odluku o rastanku neko vreme prikrivao od javnosti.

Sada je otkrio da već nekoliko meseci ima novu ljubav. "Ja sam postao spreman za novi život i vezu dve i po - tri godine posle razvoda", kaže Bane u razgovoru za medije, "ali mislim da za to ipak nema pravila."

Nova Banetova devojka nije iz javnog posla. "Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke", objašnjava pevač, a ključna stvar za njega je razumevanje. "Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi."

Za sada, Bane ne planira zajednički život sa svojom novom ljubavlju. "Naučio sam, u poslednjih par godina, da ništa ne planiram. Bitno mi je da sam srećan i ispunjen, neka se sve razvija lagano, pa neka se to desi ako treba." Na pitanje novinara da li bi opet stao na "ludi kamen", Bane iskreno kaže da on, lično, to ne bi želeo.

"Ali ako je to prevelika želja moje drage, ispunio bih joj tu želju", galantno obećava Mojićević. "Papir ništa ne znači, to je samo komad hartije na kojem stoje potpisi i ne daje nikakvu garanciju da će nešto ići kako treba", siguran je posle razvoda.

Sa novom devojkom se upoznao preko poruka i društvenih mreža, a zasad nema problema u vidu ljubomore i prigovaranja zbog obožavateljki. "Sad je sve divno, krasno, zaljubljeni smo, na nekom smo početku, ali videćemo", objašnjava iskusno Bane. Ni on sam, tvrdi, nije ljubomoran.

"Ukoliko mi žena ne daje povoda,  ja - kao osoba - nisam ljubomoran, jer sebe doživljavam na zdrav i normalan način, kao i osobu pored mene", priča folk zvezda. "Tek ako bi ponašanje te osobe bilo neprihvatljivo i neprikladno, onda bih reagovao", tvrdi Bane. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna