Otkako postoje društvene mreže, ni jedan zanimljiv trenutak ne može da promankne zantiželjnoj javnosti. Tako je bilo i kada je najmoćniji čovek Katara, šeik i bivši emir Hamad ibn Haliha el Tani sa suprugom Mozom ibn Naser pratio utakmicu između Brazila i Švajcarske. Jedna Brazilka snimala je moćni par, a šeik joj je srdačno mahnuo. Ovo se Mozi nije baš dopalo, pa mu je uputila "zaleđen" pogled. Kada se shvatila da je i ona u kadru i sama je mahnula plavokosoj Brazilki.

Šejha Moza je druga od tri supruge katarskog šeika sa kojim je u braku od 1977. godine. Udala se kada je imala 18 godina, dok je studirala na Univerzitetu u Kataru, a zvanje diplomiranog sociologa dobila je devet godina nakon udaje. Tu se nije zaustavila, te se može pohvaliti i sa sedam doktorata. Moza bin Naser je majka je sedmoro dece, baka nekoliko unučića, a 2015. proglašena jednom od najbolje odevenih žena sveta a tu reputaciju sačuvala je do danas. Svoj besprekoran stil prezentuje i na Mundijalu i o svakom njenom izdanju se danima govori.

Iako je svestrana žena, Moza je ljubomorna, a kako je to izgledalo na delu, pogledajte u snimku ispod.

 Zavirite u našu galeriju slika i uživajte u mdnim kombinacijama lepe Moze.

Profimedia Šejha Moza bint Naser

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst : Lepa&Srećna