Pravi su srećkovići oni koji posle gotovo četiri decenije zajedničkog života kažu da jedno bez drugog ne mogu. Takav odnos imaju i glumac Svetislav Bule Goncić i njegova supruga Gordana. Pet godina su se zabavljali pre nego što su ljubav ozvaničili brakom, a ćerke Isidora i Aleksandra su zaokružile njihovu sreću. Gordana je direktorka Kulturnog centra Beograda i često gostije u televizijskim emisijama. Glumac ne krije koliko je zadovoljan što pokraj sebe ima suprugu uz koju je uspeo da ostvari sve želje.

"Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu", ispričao je ranije Bule. 

Kako su oboje odrasli u porodicama s tradicionalnim vrednostima, trude se da u kući neguju kult zajedničkih obeda, posebno ručka

"Najlepši su trenuci kad zajedno ručamo. Naše kćerke su već velike, ali i dalje se radujemo svakom obroku kad smo svi na okupu", rekla je Gordana jednom prilikom.

Supruga Svetislava Buleta Goncića
Youtube/Printscreen/K1 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna