Pevačica Ilda Šaulić 8. decembra proslaviće 44. rođendan, a obeležiće ga radno, budući da tog dana ima nastup u Beogradu. Iako je "zimsko dete", Ildi ovo godišnje doba ipak nije omiljeno. 

"Iskreno, zimu volim samo iz nekog ušuškanog ambijenta, da mi je unutra toplo, a da napolju gledam neki lep sneg. Ja sam više za sunce, more, tako da ako postoji mogućnost da se zimi pobegne u neke toplije krajeve - ja sam uvek za", rekla je pevačica u emisiji "Exkluziv".

I ove godine najviše se raduje poklonima koje dobija od šestogodišnje ćerke Eme i supruga Bojana

Ilda Šaulić godine
Youtube/Printscreen/TOXIC TELEVISION 

"Uglavnom to bude nešto posebno s njene strane, e sad kako raste sad je to ozbiljnije, sad malo i piše, pa može lepo da kaže mami šta misli i oseća. I skupljam sve to, to su prvo bili samo otisci rukice, pa smo onda imali svašta nešto. Tata je dosta kreativan, tako da me oni iznenade, njih dvoje", rekla je Ilda, koja se uvek obraduje i buketu cveća.

"Cveće iskreno obožavam, da je skupo - skupo je, ali uvek se obradujem kad dobijem cveće, čak volim i sama sebi da kupujem kad sam u svom raspoloženju, uvek volim u kući da imam neki buketić", rekla je pevačica kojoj su trenuci provedeni sa porodicom najdragoceniji. 

Ona i njen osam godina stariji suprug trude se da svakog dana odvoje makar nekoliko minuta samo za njih dvoje, a tada uživaju u omiljenim ritualima. 

Ilda Šaulić o mužu i ćerki
ATA Images/Antonio Ahel 

"Ta naša jutarnja kafa, razgovori, zagrljaj, lepa muzika koja ide pre nego što se probudi Ema, e onda kreće jedan drugi haos i pripreme za vrtić", kroz smeh je ispričala Ilda u pomenutoj emisiji. 

Još fotografija Ilde Šaulić sa suprugom Bojanom Vučkovićem pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna