Rada Manojlović od bivšeg dečka Harisa starija je devet godina, a sada je priznala da je oduvek više volela mlađe muškarce. 

"Ja biram mlađe. Oči i osmeh mi skreću pažnju na nekoga, a od drugih najviše pohvala dobijam na račun nogu, kose i osmeha. Mada, bitnije je šta nosiš u sebi", rekla je pevačica za "Grand Online".

Ona je zatim istakla da smatra da su žene sposobnije od jačeg pola, jer su navikle da obavljaju više obaveza istovremeno. 

Rada Manojlović o detinjstvu
Youtube/Printscreen/HYPE TV 

"Muškarci uglavnom rade jednu stvar, eventualno dve, dok žene rade sve, od čuvanja dece, preko odlaska na posao, do održavanja kuće… E, to muškarci ne mogu da isprate ni u mislima", tvrdi Rada Manojlović, koja ne planira da se, poput nekih njenih koleginica, oproba u glumačkim vodama. 

"Stidljiva sam, tako da baš iz tog razloga nikad ne bih mogla da budem glumica", iskrena je bila pevačica. 

Radin otac Rade nedavno je za medije govorio o ćerki, te rekao da bi voleo da mu se naslednica uda, ali da misli da nijedan muškarac ne bi mogao da isprati ženu kao što je ona.

Otac Rade Manojlović o ćerkinoj udaji
Instagram/Rada Manojlović 

"Voleo bih da se Rada uda i da imam zeta, ali koliko ja vidim, to nije za nju. Svaki muškarac bi je zaustavio u njenom poslu. Teško koji muškarac bi podneo da ima tako uspešnu ženu. Ta popularnost je mač sa dve oštrice. Jedino kad bi se pojavila neka dobra duša poput nje, pa da se uda", rekao je Radin otac za "Alo".

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna