Televizijski voditelj Saša Zalepuginpreminuo je u bolnici od posledica moždanog udara koji je doživeo 16. oktobra ove godine. Tužne vesti potvrdila je njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin (71), koja se na emotivan način oprostila od voljenog supruga. 

"Zbogom, dušo moja, jedino moje - čekaj me", napisala je ona na Fejsbuku.

Saša Zalepugin doživeo je moždani udar 16. oktobra rano ujutru, i odmah je prevezen u bolnicu gde je stavljen u indukovanu komu. 

Saša Zalepugin
Youtube / Printscreen / Hrvatska radiotelevizija 

Supruga Tijana bila je nema od šoka, a s vremena na vreme objavljivala je poruke na društvenim mrežama, u kojima je pozivala sve bliske ljude da se mole za voditelja i da im pruže podršku. 

"Saša i ja smo se predugo čekali i tražili da bismo nepromišljenom glupošću izgubili ono što napokon imamo. Osim ljubavi, za uspešan suživot treba strpljenja, usklađivanja, popuštanja i kompromisa, ali ništa nije teško ili nemoguće kad su ljudi svesni toga kakvu osobu napokon imaju uz sebe. Zaista smo dva bića koja su pronašla svoju drugu polovinu", rekla je jednom prilikom Tihana.

sasa zalepugin zena tihana.jpg
Profimedia 

Saša Zalepugin bio je jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja u bivšoj Jugoslaviji, a generacije pamte njegove legendarne emisije "Nedeljno popodne" i "Sastanak bez dnevnog reda".

Od 1971. bio je urednik Zabavnog programa RTZ-a, te počeo da uređuje i vodi "Nedeljno popodne“, emisiju koja je ušla u televizijsku istoriju Jugoslavije kao prototip mozaično-zabavne emisije.

Još fotografija njegove supruge Tihane pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tihanaharapinzalepugin Supruga legendarnog voditelja Saše Zalepugina još izgleda kao manekenka!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna