Da ne pristaje na život bez strasti i ljubavi, Sanja Marinković je dokazala kada se nakon deset godina braka razvela od supruga Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju.

"Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom 'Nije pametno'", rekla je nedavno za "Story" Sanja koja nije prestala da veruje u ljubav. Sada tačno zna kakav muškarac bio mogao da korača uz nju kroz život.

"Potreban mi je muškarac koji je ambiciozan, pomalo iracionalan, da ima emocije... Da ima tu neku lakoću življenja koja mu neće zavisiti od lakoće keša. Smejala sam se skoro sa drugaricom. Ona je bila na večeri sa muškarcem i sve je bilo divno i super dok je on nije pitao nju šta misli o njegovim kapcima i da li treba da ih operiše. Mislim da muškarci u istom danu mogu da imaju odnose i sa ženom i sa ljubavnicom bez problema", rekla je Sanja u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji i istakla da su oženjeni muškarci najodlučniji u udvaranju.

"Nemam partnera i dosta izlazim sa drugaricama i mogu knjigu da napišem o oženjenim muškarcima i njihovoj agilnosti da se udvaraju i u restoranima i u klubovima. Prvi muškarci koji šalju piće i pitaju za status su oni koji imaju burme. Muškarci očekuju od svojih supruga da budu iste kao starlete koje gledaju u rijaliti programu i da rade tu 'fiskulturu' kao u filmovima za odrasle ili izgube interesovanje.", rekla je Sanja, a potom ispričala šta se dogodilo njenoj drugarici.

 -"Moja drugarica je doživela najluđu situaciju. Vodila je ljubav sa nekim muškarcem, posle joj je tražio 100 evra na zajam. Romantično veče, sve je bilo super, seks do zore, on zove sutra i traži 100 evra na zajam. Pa, čekaj čoveče gde si pošao? Te stvari se dešavaju", otkrila je detalje iz svog privatnog života Sanja Marinković.

Pogledajte još fotografija Sanje Marinković u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic, Instagram / sanjamarinkovicofficial Izdanja Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna