Viki Miljković je tokom korone sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom započela posao prodaje luksuznih nekretnina u Srbiji i svetu, kada se okrenula i obrazovanju.

"Ima ljudi dok god žive, vole da se obrazuju, uče. Ja spadam u tu vrstu i uvek se usavršavam, radim na sebi, svom obrazovanju, učim, čitam, polažem. Sada polažem „Posredovanje u prometu i zakupu“, polažem finansije, menadžment, bankarstvo… rekla je Viki nedavno za "Expresstabloid.ba" i istakla da je spremna za sve nove izazove - i poslovne i finasijske.

"Muzika je bila i biće moja prva ljubav, a odmah za njom su nekretnine. Jednostavno uživam u svemu tome, a kada čovek uživa u poslu kojem se bavi, onda mu ništa nije teško", rekla je tada pevačica koja je sada glavni posrednik i eksluzivni zastupnik za prodaju stanova bivšeg direktora "Granda" Saše Popovića na Bežanijskoj kosi.

"Za Sašin kompleks zadužena sam za prodaju i kada dođe do useljenja mi radimo i opremanje, ali nije obavezno. Nudimo i te dodatne usluge. Mi opremamo stan tako da bukvalno samo uđete sa koferom u stan i damo vam ključ u ruke. Stavljamo i peškire, bade mantile, papuče, nameštaj. U Turskoj uzimamo nameštaj, a imamo i ovde fabrike koje ga prave", rekla je pevačica za "Informer" pa dodala:

Viki Miljković o poslu sa Sašom Popovićem
ATA / Antonio Ahel 

"Polagala sam za licencu agenta prodaje nekretnina. Učila sam i građevinu, pravni deo, marketing, finansije i uspela sam. Najteži predmet mi je bila građevina, baš mi je bilo komplikovano da je savladam. Prodajom stanova krenula sam da se bavim u vreme korone jer sam tada imala najviše vremena i pauze u muzici jer nismo nigde nastupali. Godinu i po dana smo bili bez posla. Prodajom nekretnina sam htela da počnem da se bavim tek za 10 godina, ali je korona sve to ubrzala - otkrila je Viki Miljković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna