Popularni pevač Željko Samardžić sa suprugom Majom u braku je 45 godina, a tokom četiri i po decenije zajedno su prošli kroz mnoge lepe, ali i bolne trenutke. Jedan od njih je i gubitak sina Zlatka, koji je preminuo kada je imao samo tri i po meseca.

"Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo", ispričao je pevač za "Blic".

On je istakao da je i čitava njegova familija teško podnela ovu tragediju, kao i da je to događaj koji ga prati čitavog života i koji nikada neće moći da izbriše iz sećanja.

"Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede", rekao je Željko za pomenuti medij. 

Željko i Maja i Samardžić danas su ponosni roditelji tri ćerke, koje su im podarile i unuke, a svoju ljubav svih ovih godina uspevaju da održe i da odolevaju svim izazovima.

Tajna je u tome, kako je pevač svojevremeno ispričao, što su se zavoleli mladi i borili se za svoju ljubav.

Željku Samardžiću supruga ne zamera flert sa publikom
Instagram/Željko Samardžić 

"Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: 'Ti ideš kući sa mnom'. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze. Muzičari su tada bili na lošem glasu, odmah pored fudbalera i još nekih zanimanja. Međutim, ja sam sve to već za nekih pet-šest dana doveo u red. Njeni su mi govorili da ona želi da studira, a ja sam rekao da to može i pored mene. Ali onda su brzo došla i dečica, to vam je život... Ona nikada nije zažalila zbog svoje odluke. Dan-danas imam odličan odnos s njenom familijom, život sve to nekako namesti", ispričao je Željko nedavno za "Story".

Još fotografija Željka Samardžića pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal, Instagram / zeljko_samardzic Željko Samardžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna