Milica Pavlović već godinama vešto izbegava pitanja koja se tiču njenog privatnog života, ali u poslednje vreme kao da je malo "omekšala". Vezu sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem potvrdila je, iz razloga što su joj smetali komentari na njen račun

"Ispala sam fer, jer ja od toga da o tome ne pričam, ispalo je na Tviteru: 'Evo je ova nevina' Daleko od toga. I onda sam bila iz priče daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu ja da ti otkrijem još nekog, ali to nema veze", rekla je za "Kurir" Milica nedavno koja je ponovo spomenula mladog sportistu. Na pitanje da li razmišlja da ponovo bude sa dečkom iz javne sfere, kao što je to bio Nikolas, Milica se u prvi mah zbunila.

"On je dečko sportista, i to u Americi. On je javna ličnost? Pa moguće da sada jeste, nakon što su ga povezivali sa mnom. Onda tako možemo smatrati i za svakog budućeg. Sve i da ne bude iz javne sfere, kako vi kažete, on će to postati nakon što se sazna da je moj izabranik", rekla je za "Story" Milica pa priznala da ne planira još da zasnuje porodicu.

"Sve prepuštam da ide svojim tokom. Nisam osoba koja planira takve stvari, ali im se svakako nadam. To će za mene biti potpuno nova životna iskustva i još nemam pojma šta me u tom smislu čeka", iskrena je pevačica.

Neka od izdanja Milice Pavlović koja su privukla pažnju javnosti pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / senoritamilica Uloga u filmu "Pevačica" donela joj je novo iskustvo!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna