Aranđelovdan je jedna od najvećih srpskih slava, a poznato je da vrh estrade tog dana dolazi u dom Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Tradicija je da se i dan uoči praznika porodica okuplja, a sin Viktor učestvuje u pripremi legendarne sarme. Među gostima, posebno je primećena supruga srpskog selektora fudbalske reprezentacije, Snežana Stojaković. Popularni Piksi je "izostao", zbog dobro poznatih obaveza na Fudbalskom prvenstvu sveta u Kataru.

Oko bogate trpeze sastave se i poznati veseljaci i ukrste zvonki glasovi. Ove godine, Aranđelovdan je bio i prilika za Nenu Stojković da pokaže svoj talenat, pa se našla u duetima kakve nije mogla ni da sanja do pre nekoliko godina.

Mlada Zvezda Granda prošla je "i kroz vatru i kroz vodu" na ovom takmičenju i još uvek se seća neprijatnih komentara koje je dobijala od Jelene Karleuše. 

nena stojkovic.jpg
Youtube / Zvezde Granda 

"Karleuša je ta koja mi je davala tako surove komentare, kao da skakućem na štiklicama (smeh), svega i svačega je bilo, sve mi je komentarisala onako kako to ona ume i radi", ispričala je svojevremeno za Grand. "Ona to možda ne upakuje baš tako da bude prijatno za uši gledalaca, naše porodice, možda i nas. Ja sam tad imala 16 godina, pa mi nije bilo pravo, ali je budila taj neki inat u meni da budem što bolja."

Na slavi kod Živojinovića, Nena je imala priliku da s Acom Pejovićem otpeva čuvenu pesmu "Ponoć". Gosti su uživali i u duetu Brene i Harisa Džinovića, Boba je kitio muziku, a posebno pažljiva je bila i Brena koja je velikodušno zaćutala kad je mlada koleginica pustila glas. 

Kako je bilo na slavi, pogledajte i sami u video snimku.

Lepa Brena slavi Aranđelovdan Instagram/alexander.thesinger

Tekst: Lepa&Srećna