Kada su u pitanju nenajavljeni gosti, to znači samo jedno – da je, iako to možda niste planirali, pravo vreme da se družite i zabavite sa prijateljima i porodicom jer, kako se često kaže, neplanirani „provod“ je uvek najbolji!

Kada na vratima ugledate te široooke osmehe dragih ljudi, pored oduševljenja što su vas iznenadili baš večeras, u glavi se motaju i pitanja: Čime ću ih sada poslužiti? Da li nešto imam u frižideru? Kako to da se baš danas pojela cela večera, pa sada nemam šta da iznesem na sto?

To je trenutak kada pravi prijatelji „priskaču“ u pomoć! U pitanju su naravno Neoplanta Delikates narezane kobasice u slajs pakovanjima. Široookog ukusa, izvrsne arome, fenomenalnog izgleda i već narezane, spremne su za posluživanje u svakom trenutku i za svaku priliku, a kako kompanija Neoplanta raspolaže široookim izborom i vrstom ovih kobasica, možete biti sigurni da će se za svakog gosta naći zalogaj koji je baš po njegovom ukusu.

Za početak, tu je budimska kobasica koju svi vole jer u sebi ima 82% plećke. Takođe, kada se od 160g mesa dobije 100g proizvoda, onda se definitivno na posluženju mora naći i stara, dobra čajna kobasica. Ništa manje se ne očekuje ni od kulena, koji se može pohvaliti bogatim pikantnim ukusom, a iako mu ime podrazumeva jutarnje časove, i fruštuk se mora pridružiti ovoj ukusnoj ekipi.

neoplanta.jpg
Promo 

Kako biste potpuno bili spremni na ovakve situacije, Neoplanta u svom asortimanu ima i bogatstvo proteina bez pojačivača ukusa koje dolazi u XXL pakovanju, a naziv mu je Pikant, dok u istoj veličini pakovanja od 200g poseduje i Panonsku, kobasicu blagog, a bogatog ukusa.

Sada, kada je meze na tanjiru za posluživanje ili na roto dasci, ukoliko želite svojim gostima da pokažete da ste baš pravi gurman, vreme je da mu pridružite namirnice za potpuni užitak, pa se tako pored primamljivih slajseva u posluženju može naći i sir, slani krekeri, masline, ali i orašasto voće po želji.

Neoplanta Promo


Nema sumnje da će vaši gosti biti oduševljeni ovim potezom, a vi ćete još jednom i sebi i drugima potvrditi da široooko poštujete ukusnu „meze tradiciju“.