Milica Dabović je oduvek volela da objavljuje provokativne fotke, ali otkako je rešila da svoj hobi i unovči tako što će ih objavljivati na jednom sajtu za odrasle, postala je meta još većeg interesovanja. Uz stalne priče o nedaćama kroz koje je prošla, sportistkinja ne prestaje da intrigira javnost.

Njen izgled komentarišu i žene i muškarci i, dok se oko mnogo čega ne slažu, činjenica je da Milica sad izgleda privlačnije nego do pre nekoliko godina. Nametnulo se i pitanje - kako je to postigla? Da li je nešto operisala i ako jeste, šta?

"Kao mlada uvek sam se `pućila` na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila", objasnila je jednom prilikom. "Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala. Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica", kazala je Milica.

milica dabovic.jpg
Kurir / Dado Đilas 

Ona kaže da je botoks stavljala samo da bi ispeglala bore na čelu. Međutim, žene primećuju da sad ima i daleko izraženije jagodice, koje se obično dobijaju pomoću injekcija hijaluronskih filera. 

Takođe, nema više ni takozvanih "marionetskih" bora koje su bile ranije izražene - od ivica nosa, pored usana. One se, obično, "peglaju" hijaluronom. 

milica dabovic 6.jpg
Instagram / stefanovamama13 

Svi se slažu da je telo u potpunosti "Miličino". Sportistkinja i sama kaže da ne voli kad žene rade velike grudi ili prevelike usne i da zbog toga mnoge izgledaju isto. Veruje da treba znati gde je granica, a kako ona izgleda, pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Izdanja Milice Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna