Kažu da je Marko Stojković u srećnoj vezi sa devojkom Dijanom, ali od nje nema ni traga ni glasa na njegovom Instagramu. Naprotiv, sina popularnog fudbalskog selektora Piksija nećete videti u ljubavnim kadrovima već samo sa brojnim prijateljima ili dve posebne lepotice.

Anja i Andrea su ćerke nekadašnjeg slavnog fudbalera i, sudeći po slikama, njih troje su u veoma skladnim odnosima. Porodičnu harmoniju podstiče i mama Snežana čije rođendane zajedno proslavljaju i obeležavaju i na društvenim mrežama. Oca Marko obožava i kaže da mu je on uzor i najbolji prijatelj.

Snežana je, kao što je poznato, prekinula studije arhitekture kako bi se posvetila porodici. Piksi je, zahvaljujući tome, uvek imao stabilnu bračnu luku mada i sam priznaje da su "imali svojih kriza".

marko stojkovic sin piksija 005-min.jpg
Instagram / markoo 

Marko je neko vreme igrao fudbal, a onda odlučio da studira menadžment i diplomirao je na jednom od najprestižnijih londonskih fakulteta. Uglavnom živi na relaciji Amerika-Velika Britanija, ljubitelj je putovanja i egzotičnih destinacija.

Voli životinje i slike sa njegovim kućnim ljubimcem, ali i drugim neobičnim "drugarima" uvek privuku najviše pažnje, pa zato i vi zavirite što pre u našu galeriju slika!

Instagram / markoo Sin fudbalskog selektora Dragana Stojkovića Piksija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna