Glumački posao jeste lep, ali i njega prate brojna odricanja, ali i određene neprijatnosti. Snimanje intimnih scena glumcima obično nije prijatno, što je potvrdila i glumica Ivana Dudić kada se prisetila uloge u seriji "Crveni mesec".

"'Crveni mesec' kada sam snimala, snimala sam sa svojim kolegom sa klase Milošem Đurovićem sa kojim sam imala takav 'lav-hejt rilejšnšip' privatno gde se pet minuta volimo pa se pet minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu intimnu scenu i punu strasti. Na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - rekla je glumica i otkrila kako izleda snimanje intimnih scena.

"Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja 'hajde uhvati ga', 'ajde, povuci je' i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strašno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano", rekla je u emisiji Realna priča Ivana koja je nedavno istakla da se njen izabranik dobro nosi sa izazovima koje podrazumeva njen posao.

Ivana Dudić o partneru
Printscreen/ YouTube Mondo Portal 

"Sigurna sam da nijedan partner to ne podnosi normalno, bilo ženski ili muški. I to objektivno prelazi granice običnog posla. Glumački posao nije običan, normalan posao, kakav mnogi rade. Međutim, svako ko pristane da bude s glumcem ili glumicom, pristaje na tu vrstu slobode, uslovno rečeno, jer to nije nešto što bih ja uradila sada ovde, nego uradim zato što je tako napisano u scenariju i pre toga sam se dogovorila s rediteljem kako to treba da izgleda i koliko treba da se vidi. Tako da mislim da sve može uz razgovor da se reši", iskrena je bila Ivana za "Alo".

Instagram/Ivana Dudić Ivana Dudić o snimanju intimnih scena govori bez zadrške

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna