Krajem 2020. godine Jelena Kostov doživela je povredu koja ju je na neko vreme prikovana za krevet. Pevačica je, naime, pala sa visine od tri metra u svojoj kući na planini Goliji, a prilikom pada je polomila sedalnu kost, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu, a svi prisutni su se prepali od pevačicinih jauka.

"Ona je sa suprugom i sinom bila na Goliji gde su nedavno napravili kuću i u toku su završni radovi. Znam samo da je bilo strašno, da su se svi uplašili jako jer je pala sa visine od tri metra direktno na leđa. Kad su stigli u bolnicu i snimili je, videli su da je polomila sedalnu kost. Lekari su joj rekli da je neće operisati, već da je za taj prelom najbolji oporavak vreme. Bolovi su strašni i ona bukvalno jedva ustane iz kreveta, ali se nada, kako su lekari rekli, da će za dva, tri meseca prelom da zaraste", rekao je tada izvor za "Blic".

Ni Jelena nije krila da je ovo za nju bio izuzetno težak period.

"Tačno je da sam doživela nezgodu. Sad sam dobro i oporavljam se... Želim da sve ružno ostavim iza sebe, ne bih detaljisala, nema potrebe za tim. Hvala svima na razumevanju", rekla je tada za "Kurir".

Pet meseci nakon nezgode ona se pojavila na "Kurir" televiziji, te istakla da je presrećna što je oporavak prošao kako treba.

"Super sam sada, sve se završilo. U ovom vremenu kada je sve mračno želela sam da izbegnem da pričam o svemu što mi se dogodilo. Super sam sada, nasmejana, sve je u redu. Nema posledica, ozbiljna je povreda bila, prošlo je 5 meseci, ali sada sam dobro. Svaka situacija u životu nosi neku poruku, ostanemo jači. Sve to što mi se dogodilo me je trgnulo, sada sam neka druga osoba, ne dozvoljavam stvarima koje su nebitne da me iznerviraju", rekla je Jelena tada, te dodala da joj je najveću podršku pružala porodica.

"Ljubav i podrška naših najbližih je od velikog značaja. Psiha je čudo. Drago mi je što sam shvatila koliko veliki krug prijatelja imam oko sebe. Sve se iskristalisalo u mom životu", rekla je ona.

Posle mračnog perioda, usledili su meseci najveće sreće. Jelena je saznala da je drugi put u drugom stanju, a u avgustu ove godine rodila je ćerkicu Milu. Sa suprugom Miljanom ima i starijeg sina Miliju, te sada srećna i spokojna uživa u dragocenim trenucima koje provodi sa svojom porodicom.

Još fotografija Jelene Kostov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kostovjelena Popularna pevačica ponovo nastupa posle vrlo turbulentnog perioda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna