Una i Stevan Piale nakon ćerkice Rose, koja sada ima dve godine, dobiće još jednu naslednicu, a u njihovom domu uzbuđenje je sve veće kako se porođaj bliži. Iako je u poslednjem trimestru druge trudnoće, Una Piale vredno je pripremala porodičnu slavu, a slavski kolač došao je na red tek u kasnim satima.

"Trebalo je tokom dana da napravim slavski kolač za sutra, ali nekako, mic po mic, lezi ovde, odmori onde i eto, desilo se da je završio u rerni tek u tri sata ujutru. Pritom, imam neki osećaj da neće narasti uopšte i da ću sutra kupiti drugi u pekari", podelila je Una sa svojim pratiocima veče pred slavu.

"Pritom je ova gospođa (Rosa) zaspala rano, u 21 sat, što je retkost u našem domaćinstvu i u skladu s time, krenula da se budi u jedan sat dok sam pravila kolač... Tako da sam morala da ostavim kvasac u toplom mleku, da se totalno ohladi, sve na pultu, pobrašnjene površine, polunapravljene figurice za slavski kolač... I da odem da legnem pored nje da se ne bi totalno razbudila. Tako da ako kolač bude jestiv, biće dobro", nastavila je ona, a potom objavila da je slavski kolač, ipak, uspešno napravljen.

"Vama želim više sreće nego što sam ja imala u ovogodišnjem izvlačenju! Ovo je okej ispalo! Ukrasi su malo nesrećni, ali sasvim okej! Sad je sve u redu i može da se spava", napisala je na kraju Una.

Stevan Piale je, inače, jednom prilikom ispričao da se u suprugu zaljubio na prvi pogled.

"Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuku. Za mene je to bio ogroman korak. Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana. Znam da će zvučati kao kliše, ali to veče kad sam je upoznao bilo mi je jasno da je ona žena mog života", ispričao je glumac svojevremeno za domaće medije.

Još fotografija Stevana i Une Piale pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stevanpiale, Instagram/samosvegastavidosta Glumac Stevan Piale sa suprugom Unom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna