Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, o mnogim temama govori bez zadrške. Odvažno priča i o privatnom životu i deli detalje koje bi mnogi radije prećutali. Tako je sada bez problema priznala da je u prošlosti imala vezu sa čovekom koji je bio u braku.

"Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica", šokirala je Nataša koja je istakla da je nikada nisu zanimalo stariji muškarci.

"Ne volim starije muškarce, uvek su me zanimali moji vršnjaci i mlađi muškarci. Ja kad kažem stariji mislim na odnos deda i devojka. Bio je jedan deka producent koji mi je rekao 'Mogli smo da odemo na večeru', ja sam mu rekla da ne večeravam. Posle mene su dolazile devojke koje su dobijale uloge, shvatila sam da su one 'večeravale'", ispričala je na "HYPE TV" Nataša koja je jednom prilikomobjavila fotografiju muškarca koji joj se dopada, iako je u srećnom braku s Dušanom, s kojim ima dve ćerke.

"Slagala bih sigurno da sad ne napišem da je prezgodan, da padam na ovakve tipove i da je baš seksi. Ali to uopšte nije suština. Ovaj macan je neviđeno zabavan. Meni je da smršam prelako u odnosu na muku da se ne zaljubim, ipak sam ja žena u braku", napisala je Nataša uz fotografiju svog trenera koju je među prvima prokomentarisao upravo Dušan.

"Izvini 'ženo u braku', možda si zaboravila da te i ja pratim, a ako kojim slučajem i dođe do neželjenih emocija, očekujem da se do ponedeljka odljubiš", našalio se muž Nataše Aksentijević.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna