Penzonisani voditelj Žika Nikolić je u skladnom braku gotovo tri decenije. Suprugu Zoricu upoznao je 22. jula. 1988 godine na železničkoj stanici dok je čekao tramvaj za Kalemegdan.

"Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio 'Poselo' , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana", prisetio se u jednom intervjuu Nikolić koji je pre Zorane bio oženjen. On je jednom prilikom ispričao da je njegov brak okončan na težak način.

"Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije! Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes", ispričao je voditelj jednom u emisiji "Magazin in".

Voditelj iz prvog braka ima ćerku Ružicu, dok njegova sadašnja supruga, takođe iz prvog braka, ima ćerku Katarinu koju je Žika prihvatio kao svoje dete.

Žika Šarenica se povukao sa malih ekrana
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna