Eva Mendes i Rajan Gosling su u vezi punih 11 godina, a tek je sada jednim usputnim komentarom glumica nagovestila da su konačno u braku. Lepotica je govorila o svom humanitarnom radu u Australiji i izjavila sledeće:

"Svi su tako lepo dočekali mog muža Rajana i mene, provodimo se bolje nego ikad", kazala je Eva u jednom televizijskom programu. Samo nedelju dana ranije, ona je pokazala i novu tetovažu koja je zaintrigirala mnoge.

Na fotografiji se vidi kako je pokrila deo lica rukom, a na ručnom zglobu stoje dve reči "de Gosling". Kako objašnjavaju poznavaoci, reč "de" se koristi u hispanoameričkoj kulturi za povezivanje prezimena žene sa muževljevim posle venčanja.

Međutim, Eva je objašnjavala kako je ova tetovaža nastala mnogo ranije i da su pitanja koja joj obožavaoci na Instagramu postavljaju u vezi s njom - "smešna". Pa ipak, dodala je i misterioznu napomenu: "A ko kaže da se mi nismo već odavno venčali? Ja volim da budem tajanstvena", kaže Eva. 

Eva Mendez 0469440668.jpg
Profimedia 

Pre nekog vremena, ona je reagovala i na napise da je napustila glumu. "Nikada je nisam napustila, ali sam želela da budem više sa decom", napisala je na svom Instagram nalogu. "Takođe, postala sam probirljivija kad su u pitanju uloge i scenariji", objasnila je Eva koja više ne želi da snima scene u kojima ima izražene seksualnosti ili nasilja.

I dalje je smatraju jednom od najlepših žena sveta, a njene slike pogledajte u galeriji.

Profimedia Udala se za slavnog glumca Rajana Goslinga.

Tekst: Lepa&Srećna