Aleksa Balašević i njegova supruga Nikolina u avgustu ove godine postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Vera, koja je postala centar njihovog sveta. Uspešno se nose sa svim izazovima roditeljstva, jer je količina ljubavi i sreće koju je naslednica unela u njihov dom nemerljiva.

"Promenilo se skoro sve. Koliko god da smo bili pripremljeni od prvog dana, nakon što smo saznali da čekamo bebu, opet se sve promenilo, na najbolje, naravno. Svi su najispunjeniji, najsrećniji i najokupiraniji Verom. Ona traži puno pažnje, ali to ne može da se poredi sa ljubavi i srećom koje svima nama pruža. Što se našeg (ne)spavanja tiče, otkad je Vera na ovoj planeti, to je poseban dril, mislim da smo istestirali sve što je čovek u stanju da uradi kad spava vojnički u tri smene", rekao je Aleksa za magazin "Hello", pa se osvrnuo na to kako su odabrali ime za ćerkicu.

Fotografije sa venčanja Alekse Balaševića i Nikoline
Youtube / Printscreen / U Klinču 

"Ime nema veze sa imenom njene bake. Jednostavno, Vera je dobila ime sama po sebi, i po njenom dejstvu. Prošla, 2021. godina, počela je tako što sam izgubio oca, a završila se tako što sam saznao da postajem otac. Ona je bila u bukvalnom značenju kao vera u tim najtežim i najlepšim momentima... Vera je nepobediva", objasnio je, a na pitanje da li je rano za procene na koga Vera liči, ovako je odgovorio:

"Naravno da možemo da procenimo, za to nikad nije rano. Liči na božjeg anđela."

Ponosni otac i suprug kaže da se njegova lepša polovina odlično snašla kada su u pitanju obaveze oko bebe.

Aleksa Balašević postaje otac
Youtube / Printscreen / Megdan Fight 

"Nikana je jedna od najodgovornijih osoba koje sam upoznao. Ne govorim to samo zato što mi je žena i što je najbolja, već zato što je ona stvarno fanatik za odgovornost. Pomažem joj najviše, ali ona se prelepo snalazi. Vera svakog jutra priča, pokušava da ostvari kontakt, smeje se, ponekad plače... Tako provodimo dane. S njom nikad nije ni dosadno ni naporno", istakao je Aleksa Balašević.

Podsetimo, Aleksa i Nikolina verili su se pre tri godine u Izraelu, a za to su šest meseci čekali blagoslov. Venčali su se u Srbiji, u junu ove godine, dva meseca pre rođenja ćerke. Još fotografija ovog para pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / balasevicaleksa Beba na putu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna