Pevačica Ivana Pavković početkom septembra rodila je blizance Vojina i Vuka, i sada uživa u odrastanju svoja tri sina. Najstariji naslednik Vujadin je već krenuo u predškolsko, a uz dobru organizaciju, sve može da se postigne, tvrdi Ivana.

"Stariji sin nam je predškolac, pa se svako jutro menjamo ko će ga odvesti u vrtić, a posle toga je vreme posvećeno bebicama. Ma uživamo u svakom novom danu. Naravno, tu su i obaveze oko kuće, stvari, hrane, ali kao što sam već navela, uz pomoć nekako to sve ide glatko", rekla je pevačica koja isitiče da srećnija nego ikada pre.

"Osećam se bolje nego ikada pre i veoma sam srećna. Kada se Vujadin rodio bio je prisutan strah, a sada smo svi zreliji, opušteniji i smireniji, pa su nam i bebice odlične. Svi baš uživamo sa njima, a i uz dobru organizaciju i pomoć, sve postižemo", rekla je za "Moju praktiku" Ivana koja je nedavno priznala da se pojačanju najviše obradovao stariji brat.

"On je jedan vrlo druželjubiv dečak. Stalno traži da nam neko dođe ili da negde idemo, a mnogo naših prijatelja ima decu njegovog uzrasta. Pre nego što sam ostala u drugom stanju rekao mi je da bi voleo da ima nekog ko bi stalno bio tu i sa kim bi mogao da se igra od jutra do mraka. Onda je konkretizovao želju i tražio brata. Mnogo se obradovao kada je čuo da će dobiti ne jednog, već dva", ispričala je za Hello! Ivana tokom trudnoće koja planira da nađe i dadilju.

Ivana Pavković i Petar Mitić  krstili sinove
Instagram/Petar Mitić 

"Tu su bake, obe bake su tu. Ali u narednom periodu ćemo svakako morati da nađemo neku dadilju koja će nam pomagati, kad ja budem počela da radim. Ali sada, za prvo vreme, ne razmišljamo o tome, idemo kući da uživamo. Vujadin je sad dobio svoju sobu, oni imaju svoju, nema guranja, nema brige zbog toga. Jer Vujadin je sada predškolac, sledeće godine kreće u školu, tako da treba da ima svoju sobicu", rekla je za "Blic" pevačica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna