Pevač grupe "In Vivo" Neven Živančević doživeo je jezivu tragediju. Ljubav sa Nevenom Dragutinović nakon šest godina okončala je njena smrt. Taj, 3. novembar 2012. godine, kada je nastradala u saobraćajnoj nesreći na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu, pamtiće zauvek.

Pevača je strašna vest zadesila na turneji u Beču. Odmah se vratio u Srbiju, kako bi bio uz njenu porodicu, a potom se od voljene oprostio i na društvenim mrežama.

"Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao da pomislim, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Pre tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Retki znaju koliko smo se voleli, a još ređi će to nekad i doživeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog veka! Polovina moga tela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj",  napisao je tada Neven koji se povukao iz javnosti.  Nekoliko godina kasnije grupa "In Vivo" objavila je pesmu "Život unazad", koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

Tek 2016. godine smogao je snagu da nastavi dalje sa emotivnim životom, ali i da se vrati poslu.

Nevena Dragutinović (29) poginula je kada je na nju na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, velikom brzinom i sa 0,98 promila alkohola u krvi, naletio košarkaš Kimani Frend (35) sa Jamajke. 

"Nisam mogao da poverujem kada su mi javili da je Nevena nastradala. Rekli su mi da je izašla iz automobila jer je bila gladna, samo je htela da kupi kiflu. Ne znam... Ne mogu da se pomirim s tim", rekao je tada Neven.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna