Olivija Vajld i Hari Stajls nakon dve godine odlučili da se raziđu. Izvori bliski, sada već, bivšem paru tvrde da su se rastali u prijateljskim odnosima.

"Oni su i dalje veoma bliski prijatelji. Trenutno imaju različite prioritete koji ih razdvajaju. Pritisak javnosti im je bio težak teret. Imali su uspone i padove tokom cele veze", rekao je izvor.

Olivija je Harija upoznala na snimanju filma "Ne brini, draga".

"Imao sam divno iskustvo radeći pod Olivijinom rediteljskom palicom. Gluma je ponekad veoma neprijatna. Potrebno je puno poverenja ako želite da joj se potpuno posvetite. Kada imate poverenja u svog reditelja, to je veliko olakšanje, tako da je to bilo od velike pomoći“, izjavio je Stajls.

 Olivija ima dvoje dece sa  s Džejsonom Sudeikisom kog je ostavila u novembru 2020 godine. Da je glumac jedva preživeo njen odlazak tvrdi dadilja koja je čuvala njihovu decu.

"U ponedeljak kada sam se vratila sa slobodnog vikenda, Džejson nije prestajao da plače. Nisam znala šta se dogodilo. To je bilo 9. novembra. Kada sam sredila decu, on je došao uplakan i govorio 'ostavila nas je, ostavila nas je'", dadilja je ispričala i dodala da je u trenucima tuge pokušao da se baci pod njen automobil kako bi je sprečio da ode i vidi se sa Stajlsom. Takođe je zabranio i svim zaposlenima da puštaju Harijevu muziku u kući.

Olivija Vajld i Hari Stajls
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna