Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović slove za jedan od najstabilnijih parova na našoj javnoj sceni. Toliko dugo su zajedno da im i imena više ne idu jedno bez drugog, pa se malo ko seća da je glumac pre Slobode imao još jedan brak. Vojin je 2001. godine stao pred oltar s novinarkom Natašom Milovanović, koja je devetesetih godina bila jedno jedno od zaštitnih lica popularnog Trećeg kanala, a posle gašenja te televizije lagano se povukla iz medija.

Glumac je poznat po tome da nerado govori o privatnom životu, a ništa nije bilo drugačije kada je bio u braku sa voditeljkom. Venčali su se 2001. godine, a o njihovoj ljubavi, kao ni o rastanku, nije se mnogo govorilo. Nakon što su se razveli Nataša je život nastavila u Parisu, gde i danas živi, a u jednom intervjuu je istakla da je za nju ljubav uvek isred karijere.

"Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene", rekla je tada Nataša koja je nedavno posetila Beograd. Ona je uživala u provodu sa nekadašnjim kolegama sa Trećeg kanala, Marijom Kilibardom, Irinom Vukotić, a svi su primetili da je i danas prava lepotica.

Prva žena Vojina Ćetkovića
Instagram/kilimara 

Vojin i Sloboda venčali su se 2008. godine, a bliznakinje Vera i Mila, dobili su  2010. godine. Glumac je u jednom od retkih intervjua u kom je govorio o braku, priznao da u njihovom braku, kao i u svakom drugom povremeno postoje razmirice, svađe, pa i ljubomora ali nikada ne dozvole da pređu granicu.

"Da smo bolesno ljubomorni, oboje bismo brzo propali i naš brak, ne bi funkcionisao onako kako za sada funkcioniše. Sa Slobodom gajim potpuno otvoren odnos. Nisu glumci toliko zatvoreni. Naprotiv. Zar neko ko se svake večeri na sceni publici, koju ne poznaje, daje deo sebe, može da bude zatvoren, a naročito u odnosu sa voljenom osobom", rekao je Vojin.

Pogledajte još fotografija prve supruge Vojina Ćetkovića u galeriji ispod.

Facebook/Natasa Milovanovic Nataša Milovanović je prva žena Vojina Ćetkovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna