Pevačica Emina Jahović pre četiri godine okončala je deceniju dug brak sa turskim pevačem Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana (14) i Javuza (10). Život je i posle kraha braka nastavila u Istanbulu, kako bi njeni naslednici ostali blizu oca, a budući da oboje imaju mnogo obaveza, pevačica je sada priznala da dečaci ponekad vape za njihovom pažnjom.

"Sa adolescentima je veoma teško, naročito kada su pod lupom javnosti kao Mustafini i moji sinovi. Zbog toga njih dvojica ponekad ostaju gladni naše pažnje, s obzirom na to da smo posvećeni i svojim obavezama. Mustafa trenutno provodi više vremena s mlađim sinom Javuzom, koji i više liči na njega", rekla je Emina za turske medije.

emina jahović i mustafa sandal
Youtube / Ucankus TV 

Mustafa Sandal u junu ove godine ponovo je stao na "ludi kamen", oženivši dve decenije mlađu izabranicu Melis Sutšurup. Njih dvoje venčali su se na intimnoj ceremoniji u Rimu, a potom su organizovali gala svadbu u turskom letovalištu Marmaris.

Emina se sada prvi put oglasila povodom drugog braka svog bivšeg supruga i poželela mu je sreću.

"Mustafa, budi dovoljno srećan!", rekla je pevačica.

Podsetimo, odnos Emine i Mustafe nakon razvoda nije bio idealan. Jahovićeva ga je tužila zbog neisplaćenih alimentacija za sinove, na šta je on odgovorio kontratužbom, tvrdeći da je isplatio novac.

emina jahovic traži podelu imovine nakon razvoda
ATA / Antonio Ahel 

"Sudski spor se nastavlja i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa", rekla je letos pevačica za magazin "Story".

Još fotografija Emine Jahović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / yaemina Emina Jahović sama podiže dvojicu sinova - Jamana i Javuza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna