Nedavno je završena 15. sezona "Zvezda Granda", a pevačica Snežana Đurišić i ovog puta bila je jedan od članova žirija i mentor pojedinim kandidatima.

Jednu učesnicu posebno je podržavala, iako nije bila u njenom, već u timu Ane Bekute, a reč je o Sandri Mladenović koja je osvojila treće mesto.

Snežana kaže da je sigurna da će Sandra krenuti njenim stopama i imati jednako uspešnu karijeru, te da je veoma srećna što je u nekom od kandidata konačno videla sebe.

"Mala Sandra Mladenović, ona će me naslediti, ona peva isto kao ja! Ona je devojčica koja je mene jako podsetila na mene, a nekoliko mojih pesama je otpevala baš kao ja. Nekada sam bila tužna što nisam mogla sebe da prepoznam u nekome od tih mladih ljudi, ali se onda pojavila ona, jedno divno dete i prelepo vaspitano", rekla je Snežana za "Grand Online".

Snežana Đurišić srećna što je dobila naslednicu
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica je otkrila da za svoju mlađu koleginicu već ima i planove.

"Uvek ću joj biti podrška, rekla sam joj to. Uvek dajem glas za nju! Iako sam imala svog kandidata u finalu podjednako sam navijala i za Sandru, u sebi naravno (smeh). Biće rado viđena i pozvana sa moje strane na neki moj koncert ili nastup. Možda bude i neki duet", iskrena je bila Snežana.

U poslednjih nekoliko meseci publika "Zvezda Granda" mogla je da primeti i da je Snežana Đurišić izgubila nekoliko suvišnih kilograma, a ona je otkrila da nije bila na striktnoj dijeti, ali da se odrekla određenih namirnica i izbacila ih iz ishrane.

snezana djurisic zvezde granda.jpg
ATA / Antonio Ahel 

U poslednjih mesec dana ona ne jede testo, hleb i slatkiše.

"Ne bih ja to nazvala pripremama za leto, pre resetovanjem, što bi rekla deca. Volim meso i jedem ga, ali najviše uživam upravo u onome čega sam se odrekla. Hleb sam jela čak i sa krompirom", kroz smeh je rekla pevačica nedavno za "Hello".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna