Voditeljka Marija Egelja i njen suprug, biznismen Aleksandar Dabić postali su roditelji dečaka 4. novembra. Nasledniku su dali ime Aleksa, koje prema jednom tumačenju potiče od grčkog imena Aleksandros i znači "zaštitnik ljudi", a prema drugom tumačenju ime Aleksa je starije od imena Aleksandros i potiče od grčke reči aleksios, što znači "podrška". Zato se veruje da su dečaci koji nose ime Aleksa rođeni da pomažu drugima, da su velikodušni i puni razumevanja. Međutim, mama ja odabrala ovo ime zbog supruga.

"Dogovorili smo se da ja smislim ime za sina, a suprug za ćerku. Želela sam da bude sličnog imena, lika, karaktera kao on, a Aleksa je skraćena verzija od Aleksandar. Muž je podržao moj izbor, svideo mu se predlog, a ja u šali kažem da sam zapravo želela da mi se sin zove po ocu", rekla je Marija koja ne može da sakrije sreću što je postala majka.

"Prvo sam bila prezahvalna što je zdrav i prav, a onda sam osetila najveću moguću ljubav i povezanost koja raste. Za sada je dobar, plače, jede i spava, što mi kažemo radi svoj posao. Mogla bih da ga gledam satima i uživam u tom blaženstvu i radosti. Nisam mogla da zamislim da je toliko božanstven osećaj, nemerljiv sa bilo čim drugim. Celo telo mi je ispunjeno neopisivom ljubavlju. Porodica je kompletna i uživamo sa našim blagom", ispričala je za "Gloriju" Egelja.

Voditeljka i njen suprug Aleksandar, koji je bivši fudbaler, a danas biznismen, venčali su se u julu ove godine, a ubrzo nakon toga potvrdili su da očekuju i prinovu..

Posle svadbe, Marija i Aleksandar otputovali su na medeni mesec na Majorku, a fotografije sa njihovog bračnog putovanja možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/Marija Egelja Marija Egelja Medeni Mesec

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna