Hrvatska pevačica Jelena Rozga od raskida veze sa Stjepanom Hauserom dugo se oporavljala. Iako nije javno govorila na ovu temu, oni koji su joj bliski tvrdili su da je dugo patila i nije ni razmišljala o tome da se ponovo prepusti nekome. O njenom ljubavnom životu nikada se nije mnogo znalo, jer je informacije davala dozirano, ne otkrivajući detalje. Ipak, ne krije kakve muškarce voli.

"Ne volim bahate muškarce, one koji glume frajere, a to nikako nisu. S druge strane, oni koji su duhoviti, simpatični i pristojni će sigurno privući moju pažnju", rekla je Rozga koja je istakla da laž i prevaru nikad ne bi oprostila.

"Sve ružno što se desi brzo zatrpam i nastavim dalje. Trudim se da se ne bavim nečim što je već deo prošlosti,nego samo onim što se zbiva u sadašnjem trenutku, kao i onim što bih volela da se desi u budućnosti", rekla je Jelena za Grand online i istakla da "papir" ne znači ništa u odnosu dvoje ljudi.

"Mislim da taj papir ništa ne znači. Bitno je da se dvoje ljudi poštuju, da postoji razumevanje i da razgovaraju o svemu, a uopšte nije važno da li su u braku ili ne", istakla je Jelena koja se na pitanje kakvo je njeno trenutno emotivno stanje samo nasmejala.

Jelena ne krije da je s godinama naučila da voli prvo sebe i da je to najvažnije u životu svakog čoveka.

"Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti da vas vole i poštuju i drugi. A tada možete oformiti svoj svet u kome ćete se sačuvati i u kome ste nedodirljivi", rekla je nedavno pevačica.

Pogledajte još fotografija Jelene Rozge u galeriji ispod.

Instagram / rozgajelenaofficial, Youtube/Printscreen/ ToxicTelevision Jelena Rozga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna