Voditeljka Jovana Joksimović (41), jedno od najlepših i najuspešnijih domaćih TV lica, oduvek je važila za veoma poželjnu damu. Njeno srce punih pet godina pripadalo je biznismenu Aleksandru Zeremskom, nekadašnjem direktoru televizije "BK", gde su se i upoznali, a ljubav je planula na sastanku redakcije zabavnog programa.

"Tada sam je prvi put video. Odmah mi je zaigralo srce i samo je bilo pitanje vremena kada ćemo se spojiti", pričao je Zeremski svojevremeno.

Jovana Joksimović
Youtube / Printscreen / K1 Televizija 

Aleksandar je od Jovane stariji 15 godina, a 2008. godine par se verio. Međutim, sreća nije dugo trajala, a planove za venčanje nisu ni počeli da prave. Kako su tada pisali mediji, voditeljka je navodno biznismena ostavila samo 15 dana nakon veridbe, a Aleksandar je o raskidu tada progovorio za magazin "Gloria".

"Zajedno smo odlučili da je bolje da odmorimo, damo jedno drugom prostora i stavimo veridbu na 'stand by' (pauzu, prim. aut.). Rastanak nikad nije lak, ali Jovana je mlada, potrebno joj je osećanje slobode. Ona je moderna žena koja želi da uživa u životu punim plućima, i ja je potpuno podržavam!", rekao je on tada.

U to vreme, Jovana je upoznala sadašnjeg muža, popularnog muzičara Željka Joksimovića, sa kojim je vodila Evroviziju u Beogradu. Spekulisalo se da je Aleksandra ostavila jer su varnice sa Željkom planule na prvi pogled, a Zeremski je i te glasine prokomentarisao.

Brak Jovane i Željka Joksmovića
ATA / Antonio Ahel 

"Jovana je poslednjih meseci bila veoma zauzeta. Eurosong ipak nisam video kao pretnju našoj vezi, naprotiv. Nas dvoje smo navikli da ne obraćamo pažnju na pisanja štampe. Poznajem Željka i moj odnos sa njim je korektan. Izuzetno cenim pomoć i podršku koju je pružao Jovani tokom njihovog zajedničkog rada. Ipak, Jovana i ja još nismo razgovarali o njenoj navodnoj vezi sa njim. Trenutno se ne viđamo i ne čujemo, ali ona je mlada žena i svaku njenu odluku podržavam", rekao je tom prilikom.

Jovana Joksimović je potom uplovila u emotivnu vezu sa Željkom, za kog se kasnije i udala i sa kojim je dobila sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu.

Aleksandar Zeremski je, s druge strane, otpočeo romansu sa pevačicom Aleksandrom Radović. Nakon nekoliko meseci ljubavi Aleksandra je zatrudnela, dobili su ćerku Ninu, ali ga je pevačica ostavila samo mesec dana nakon porođaja, tvrdili su mediji. Razlog kraha veze nikada nije javno otkrila.

Aleksandra Radović o emocijama
Instagram/alexandradovic 

Biznismen iz prethodnog braka ima još dve ćerke, a konačnu sreću pronašao je pored pevačice Divne Ljubojević, kojom se oženio posle raskida sa Aleksandrom Radović. Zeremski i Divna venčali su se 2018, nakon sedam godina veze.

Neka od izdanja Jovane Joksimović možete pogledati na fotografijama u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jovana Joksimović frizura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna