Kejt Midlton je prisustvovala proslavi Dana primirja po prvi put u novoj ulozi - kao princeza od Velsa. Protekli vikend je bio pun dirljivih trenutaka. Nakon smrti kraljice Elizabete, princ Vilijam je prvi put položio venac na Kenotaf, a Kejt dobila pravo da i ona doda svoje ime na posvetu.

Uz kraljicu suprugu Kamilu, i Kejt je prisustvovala velikoj ceremoniji, a obe su bile u crnini. Nakit koje nose u ovakvim prilikama je pod lupom novinara, a sad su oni na Kejt otkrili i novi detalj velike vrednosti.

Kejt je nosila crnu mantil-haljinu i specijalno kreiran crni šešir, uz koje su blistale i viseće minđuše sa biserima, ranije u kolekciji Lejdi Dajane. Međutim, po prvi put je pokazala još jedan, spektakularni komad nakita.

dan primirja kejt midlton 0737392068.jpg
Profimedia 

U pitanju je novi broš u princezinoj kolekciji, pravougaonog oblika, ukrašen dijamantima. Izrađen je u art deko stilu, u sredini ima okrugli brilijant, a ispod i iznad njega su specijalno isečeni ovalni dragulji. Prema sajtu na kojem je bio izložen za prodaju, napravljen je dvadesetih godina prošlog veka. Cena je vrtoglava - više od 16.000 evra.

Dalja pretraga je pokazala da je broš kupljen u januaru ove godine, malo pre rođendana Kejt Midlton. Nije još poznato ko se odlučio za ovaj luksuzni dar - da li princ Vilijam, kralj Čarls ili porodica Midlton, ali verovatno će se i to saznati.

Više detalja sa velikog skupa na kojem je Kejt pokazala novi nakit pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Dan primirja 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna