Kralj Čarls Treći i kraljica supruga Kamila vratili su se svojim službenim dužnostima posle perioda žalosti proglašene na britanskom dvoru zbog smrti kraljice Elizabete Druge. Svi na dvoru su nosili crninu, pa i oni koji su se zatekli van doma poput princa Harija i Megan Markl.

Kraljevski protokol nalaže da svi obavezno nose crnu haljinu odnosno odelo u prtljagu, kako bi mogli da obuku crninu u slučaju da ih vest o smrti zatekne na putu. Sada je žalost trajala dvadeset dana, kraće nego što je to bio slučaj u davnim danima monarhije. 

Vest o tome objavljena je na zvaničnom Tviter nalogu palate, a uz sliku kraljice iz mladosti je i poruka da će se na ovoj društvenoj mreži negovati uspomena na nju. Uprkos tome, ka Čarlsu su poletele brojne "otrovne strelice" i kritike za mnogo štošta - od uniforme koju je nosio na sahrani majke mada nije vojnik, pa do propalog braka sa Dijanom, veze sa Kamilom i drugih detalja iz prošlosti.

Do juče princ a danas kralj, Čarls je neprestano na udaru i zbog toga što serija "Kruna" osvežava bolne uspomene na voljenu Lejdi Di i otvara stare rane. Bakingemska palata je izdala i saopštenje naglašavajući da ovo nije dokumentarna emisija već igrana serija, ali to je publiku samo dodatno razdražilo.

kralj carls
Profimedia 

"Dve nedelje je vladar i već nas laže", pišu ogorčeni tviteraši. "Je l` to znači da nije varao svoju mladu ženu koja mu je rodila dvoje dece?"

Dok se Čarlsu sve prigovara, Kejt Midlton je ponovo obasuta obožavanjem u javnosti. Njena pojava u crnini je ocenjena kao izuzetno dostojanstvena, a ona i sada nosi crnu haljinu ili pantalone premda ih kombinuje sa kontrastnim kaputom. 

kejt midlton 0726513824.jpg
Profimedia 

Omiljena kod naroda, ponovo ostavlja utisak vedre i spontane žene pa je njen suprug Vilijam pristao da, neočekivano, izađu iz automobila i pozdrave masu u Velsu. Ovo je bio njihov prvi boravak tu otkako je postala princeza pa je uspeh utoliko značajniji. Pogledajte njen trijumf u galeriji slika!

Profimedia Princeza od Velsa!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna