Jana Milić Ilić svog supruga je upoznala na nesvakidašnji način - u liftu. Ona i Miša su, naime, duže vreme živeli u istoj zgradi, a jedan susret je bio sudbonosan.

"Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a tokom sledeće vožnje liftom razmenili smo i brojeve telefona. Potom me je Miša pozvao da se vidimo i od tada se ne razdvajamo. Imam osećaj da živimo zajedno od kada smo se upoznali", izjavila je Jana ranije za "Story", a njen suprug je dodao da su već tokom prve zajedničke večeri jedno prema drugom bili potpuno iskreni i otvoreni.

"Prvo veče koje smo proveli zajedno pamtićemo po višesatnom razgovoru. U vezu smo ušli bez ikakvih maski i pretvaranja. Tokom prvog susreta ispričali smo jedno drugom sve loše i dobre stvari koje su nam se desile i spoznali da smo kao stvoreni jedno za drugo. Nisam želeo da Jana bude moja devojka, već žena. Iako početak veze karakterišu česti izlasci, mi smo u svemu, pa i u tome, išli van pravila, pa smo prvi put izašli dva meseca kasnije", ispričao je producent.

Ono što je zanimljivo, jeste da je Jana Mišine roditelje upoznala tek na venčanju, kao i on njenog oca.

"Odlučili smo da se naši roditelji upoznaju tek na venčanju, a i moj tata je Mišu upoznao na dan svadbe, kao i ja njegove roditelje. Konstantno smo se dogovarali da se svi međusobno upoznamo, a pošto nisam bila tu, ideju nikako nismo mogli da sprovedemo u delo. Kada se već približilo venčanje, rešili smo da se veliko upoznavanje dogodi tog 12. avgusta i ispostavilo se da je ideja bila odlična", otkrila je jednom prilikom Jana za medije.

Budući da je Miša producent, a Jana glumica, bračni par često i poslovno sarađuje. Jedan od poslednjih projekata na kojem su zajedno radili bila je serija "Kolo sreće", koja se trenutno emituje, a u kojoj Jana tumači lik kućne pomoćnice Drine, dok je Miša potpisan kao producent ovog ostvarenja.

Pre nego što je upoznala sadašnjeg muža, Jana Milić Ilić bila je verena za muzičara Rastka Aksentijevića, frontmena etno-grupe "Biber". Oni su vezu započeli na snimanju filma "Srpski ožiljci", u kome je ona imala zapaženu ulogu, dok je Rastko bio zadužen za muziku.

Ubrzo su otpočeli zajednički život, a nakon godinu dana veze usledila je veridba.

"Pronašla sam ljubav za ceo život. U emotivnim odnosima ništa ne planiram, pa ni udaju, ali je Rastko prvi partner sa kojim sebe mogu da zamislim u braku", govorila je tada Jana.

Međutim, usledio je krah ljubavi, a glumica je potom sreću pronašla pored Miše.

Još fotografija Jane Milić Ilić i njenog supruga Miše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/misailic, Instagram/janamilicilic Jana Milić Ilić i Miša Ilić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna