Alen Islamović je važio za velikog zavodnika nekadašnje Jugoslavije - plave oči, bujna kosa i hrapav glas nisu ostavljale nijednu ženu ravnodušnom. Kao pevač Divljih jagoda, a potom i Bijelog dugmeta osvajao je publiku nezaboravnim interpretacijama.

Međutim, njegovo srce je već pripalo jednoj ženi. Marjana je imala samo 16 godina, a Alen 22 kad su se upoznali i zavoleli, a ta ljubav traje i danas.

"Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir", kazao je Alen svojevremeno. "Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati", objasnio je Alen.

marjana islamovic i alen.jpg
Instagram / marjana.islamovic 

Marjani sigurno nije uvek bilo lako dok je zgodni muž obilazio region uz popularno "Dugme".

"Nekada sam umela da pratim Alena na njegovim koncertima, ali sad mi je to često previše naporno. Ranije smo često išli zajedno, pa smo umeli prilično i da se zabavimo. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako preteramo, oporavljamo se tri dana... ", kazala je jednom Marijana za Jutarnji. - objašnjava veselo Marijana.

Ona je žrtvovala karijeru medicinske sestre kako bi se brinula o porodici.

marjana islamovic i alen 2.jpg
Instagram / marjana.islamoivc 

Prema Alenovim rečima, tokom višemesečnih turneja sa "Dugmetom" potpuno je propustio odrastanje starije ćerke i u tom periodu supruga je bila zadužena za njeno vaspitanje.

"Danas, kada su obe porasle, počeo sam da kontrolišem njihove živote. Drago mi je kada vidim da su izrasle u sve ono što smo od njih priželjkivali, a to je da budu skromne devojke, koje vole svoju porodicu, imaju verne i iskrene prijatelje.

One i sada znaju do koje granice mogu da idu s nama i nikada nas nisu povredile", pričao je svojevremeno muzičar koji je sada i ponosni deda dvojice unuka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna