Pevač Željko Samardžić (67) već 45 godina je u srećnom braku sa suprugom Majom koja mu je podarila tri ćerke, ali priznaje da je i on iskusio ljubavnu bol i da mu nije bilo lako da osvoji ženu svog života.

"Kako nisam plakao, pa nisam mogao baš tako lako da dođem do moje supruge", počeo je pevač svoju priču za "Exkluziv", pa se osvrnuo na to da su, prema njegovom mišljenju, ljubavni jadi ipak oni najteži i da ih jednako teško podnose i muškarci i žene.

"I muškarci plaču. Kad vole, ljubavna bol je podjednaka, i kod muškarca i kod žene. To je najgora bol na svetu. Tu vam ne treba nikakva liposukcijska dijeta, ne možete ni da spavate, ni da jedete. Ne postoji veća bol na svetu od ljubavne", iskren je bio Željko.

Supruga Željka Samardžića Maja
Instagram/Željko Samardžić 

Pevač kaže da je ljubav ono što ga i danas pokreće.

"Mora da postoji neka muza, nešto što će vas motivisati i pokrenuti, to je život. Ljubav je sveta reč. Bez ljubavi nema života", zaključio je on u pomenutoj emisiji.

Željko Samardžić je, inače, jednom prilikom ispričao kako je osvojio Maju.

Željko Samardžić živeo na ivici egistenzije
Youtube/Printscreen/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal 

"Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svetu", rekao je za "Blic" svojevremeno Željko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna