Crna haljina od čipke sa "golim" detaljima od tila istakla je sve najlepše na Jeleni Gavrilović, pa je srpska glumica pokazala da nema holivudske dive s kojom ne može da se meri. Uz njenu vitku liniju i izazovan dekolte, svi su mogli samo da uzdišu.

Fantastična večernja modna kombinacija izazvala je brojne reakcije na Instagramu, mnoge srpske lepotice su ostavile lajkove, srca i komplimente za koje, kažu svi, nose posebnu težinu kad ih daju žene - ženi. 

Jelena je bila domaćin gala događaja Srpskog filantropskog udruženja u Gotam holu u Njujorku. Glavni cilj je bio prikupljanje donacija za srpske studente. U okviru programa Fondacije Studenica, na događaju je prikupljeno više od 85.000 dolara.

"Do sada je Fondacija Studenica prikupljanjem sredstava pomogla obrazovanje više od 2000 studenata", kaže Jelena, ponosna što je imala čast i da nastupi sa dve numere na sceni Gotam hola. U skladu s tim, pokazala je i dve toalete.

Pored pomenute "gole" haljine na kojoj delovi od tila u boji pudera ostavljaju utisak da se vidi koža, glumica je nosila i fantastičnu žutu haljinu od svetlucavog materijala. Obe kreacije su naglašeno elegantne, prikladne za svaku večernju priliku i dostojne Holivuda.

Međutim, Jelena je prošetala ulicama Njujorka i u nešto opuštenijem izdanju koji joj odlično stoji, pa zavirite u našu galeriju slika i pogledajte njene sjajne odevne kombinacije.

Instagram / jelenagavrilovicofficial, ATA / Antonio Ahel Glumica pleni dobrim stilom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna