Nije lako odabrati šta ćete obući za premijeru filma ili pozorišne predstave, a kad ste pritom i glavna glumica, izbor je još teži. Sinoć je beogradska publika imala prilike da vidi kako su na ovaj modni rebus odgovorile tri srpske glumice - Milena Pavlović, Jelena Gavrilović i Milena Radulović.

Njih tri igraju glavne ženske uloge u filmu "Trag divljači" koji je premijerno prikazan. Dok se Milena Pavlović odlučila za jednostavnu crnu haljinu bez rukava, za koju će probirači reći da "i nije moda", jer je previše klasična, druge dve su briljirale.

Jelena je odabrala monohromatsku kombinaciju u svetloj kamel boji. U pantalone visokog struka upasala je košulju sa naglašenim ramenima, zakopčanu do grla, a "hajlajt" su čizme sa aktuelnim desenom zmijske kože. 

trag divljaci premijera jelena gavrilovic.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Milena Radulović se, takođe, odlučila za komplet sivih svilenih pantalona i bluze. Njen izbor je izuzetno moderan - kimono kroj, sa diskretnim crnim paspulima, uz koji se odlično slaže čipkani crni korset.

trag divljaci premijera milena radulovic 2.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Svi se slažu da su i Jelena i Milena odisale glamurom i ženstvenošću, ali šta biste vi rekli - koja se lepše obukla za premijeru?

Pogledajte i druge zvezde koje je sinoć uhvatio foto-objektiv, u našoj galeriji slika!

Kurir / Nemanja Nikolić Jelena Gavrilović, Milena Radulović i Milena Pavlović u glavnim ženskim ulogama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna