Pevačica Tanja Banjanin doživela je veliko razočaranje. Samo dva meseca nakon što je rodila ćerku suprug joj je priznao da se zaljubio u drugu ženu.

"Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize", rekla je pevačica svojevrmeno, kao ni u drugom braku nije imala sreće.

"Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo", ispričala je Tanja koja se jedno vreme povuka iz javnosti. Pevačica je svoju prošlost prihvatila i kako je jednom prilikom rekla ne bi promenila baš ništa.  Najveću podršku u trenucima kada je nastavila sama da odgaja naslednicu bili su joj mama i brat.

"Bez mame i brata ne bih štošta preživela, a naročito taj period. Nisam ni bila svesna koliko mi je Saša, moj brat, bio oslonac. A što se tiče mame, nije što je moja, ali ona je stvarno carica, vanzemaljac. Mi smo generalno kao porodica bili vezani jedni za druge i još uvek mi u stvari fali taj, ali baš taj 'stari' osećaj koji sam imala tada. Ne bilo koji drugi odnos, baš taj. Zauvek i nepovratno izgubljen. Možda moj osećaj o stalnoj prolaznosti i proističe iz toga", ispričala je Tanja za magazin "Lena".

Još fotografija Tanje Banjanin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tanjabanjanin Tanja Banjanin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna