Harmonikaš Aleksandar Sofronijević imao je toliko kilograma da sam nije mogao ni pertle da zaveže. Razlog za prekomernu kilažu bio je neuredan način života.Umeo je da pojede i 40 ćevapa, nije bio fizički aktivan, a nedostajalo mu je i redovan san.

"Imao sam 128 kilograma, nisam mogao da se savijem da zavežem pertlu, mama mi je zapertlala. To je bilo neke 2008. godine a sada variram između 88 i 90 kila, znači oko 42 kilograma sam smršao. Sad zamislite harmoniku od 13 kilograma i ta kilaža tada i ne znam koliko bi u mom poslu mogao da izdržim. Ko zna da li bih dobio šećer i da i bi mi srce izdržalo. Moja energija i moj mozak su drugačiji sada, mnogo bolje sviram, sve mi je lakše, bolja koncentracija", rekao je muzičar koji ne krije da je veliki gurman.

"Volim da jedem, gurman sam po prirodi na mamu. Moja mama je sa Divčibara i tamo se strašno dobro jede, i od malena baš dobro jedem. Imao sam taj bend 'Prestiž' i imao sam te večernje svirke gde se svira do 3,4 ujutru, praviš super zabavu i ogromne pazare, i onda se dosta i pilo, ja konkretno votku neku a posle toga ideš na pljeskavicu, ogromnu picu ili palačinku na metar. I sad kombinacija, mnogo jedeš ,ne treniraš, malo spavaš, i konstantni alkohol, i stalno stres i frka, upisujem fakultet, i došao sam do tačke da sam stalno jeo. Sećam se da sam sam mogao da pojedem jedno pile, veliko pile, a jednom sam pojeo 40 ćevapa i meni je to bilo normalno", ispričao je muzičar u emisiji RTS ordinacija, kome je čak 10 godina bilo potrebno da shvati koliko hrane mu je zapravo dovoljno.

"Video sam koliko je loše biti gojazan, koliko ne možeš ništa. To je jedna disfunkcionalnost duše, tela i mozga. Najbitnija je istrajnost, prvo ide taj mali, prvi korak a onda jedan po jedan naredni. Krenuo sam po malo da topim to salo 2008. godina, pravio sam i ja greške, i sve do 2018. nisam znao kako i šta da kombinujem pravilno i tek tada sam shvatio da ti ne treba uopšte puno hrane da bi bio sit, i da je hrana zapravo naše gorivo", objasnio je Sofra koji je nedavno raskinuo dvogodišnju vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

"Svakako da sam krenuo dalje, jedan period patnje je morao da se prođe. Sada pamtim samo najlepše stvari, mi smo uživali u ljubavi dok je sve to trajalo. Ponosan sam jako na taj period koji sam proveo sa Sanjom i želim joj zaista sve najlepše u životu", kazao je za "Grand Online" harmonikaš.

Još fotografija Sanje Ćulibrk i Ace Sofronijevića iz vremena kada su bili u vezi pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / culibrkova, ATA / Antonio Ahel Harmonikaš najavio svadbu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna