Nikola Rađen i Milica Ristić venčaće se za oko nedelju dana u Hramu Svetog Save. Milica i Nikola posetili su manastir Draganac gde su danas obaviti pričešće na liturgiji, kao i zaruke tj. veridbu. Oni su želeli da se danas venčaju, ali kako piše Kurir, nisu dobili dozvolu, pa će se venčanje održati u toku naredne nedelje.

"Možda nije klasična slika sa veridbe gde se okači prsten i napiše 'I said yes', ali ništa kod nas nije klasično i uobičajno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim i zbog toga želim da zahvalim našim prijateljima, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravnom i prelepom danu!", napisala je Milica koja je u drugom stanju.

"Milica je u drugom stanju i dobićemo sina. Ne postoje reči kojima bih opisao koliko sam srećan. Srećne su i moje ćerke što će dobiti brata. Svi smo uzbuđeni", rekao je nedavno vaterpolista koji će se po treći put ostvariti u ulozi oca. Iz braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke, Ninu i Teu.

Ana Kokić podržala je novu ljubav svog bivšeg supruga, a za Milicu je imala samo lepe reči i navela da joj je veoma važno to što su je i njene i Rađenove ćerke prihvatile.

"Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno", rekla je Ana svojevremeno.

Još fotografija Milice Ristić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Milica Risitic Milica Risitić devojka Nikole Rađena

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna