Vuk Kostić je na sceni uvek mačo muškarac, a i u privatnom životu njegove ljubavne priče su svima zanimljive. Tako se pisalo o vezama glumca sa Jelisavetom Orašanin, Anom Mihajlovski, Ivanom Peters i drugim damama.

Ipak, ljubav sa glumicom Bojanom Stefanović, koju je voleo u fakultetskim danima, nije bila previše medijski propraćena.

Jednom prilikom Bojana se podsetila dana kada su Vuk i ona bili zajedno i tada otkrila i jednu interesantnu simboliku vezanu njihovu ljubav. U tim godinama, kada su bili i malo pre nego što su postali par, često im se dešavalo da glume ljubavnike i na daskama koje život znače.

bojana stefanovic.jpg
Instagram / bojanastefanovic4 

"Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera", podsetila se glumica kako je to izgledalo.

Međutim, pošto su završili zajedno, Vuk se "malo" opustio i promenio pristup.

"U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me `vata` da nisam znala kako da reagujem", ispričala je Bojana. 

Tekst: Lepa&Srećna