Imali smo priliku da čujemo najrazličite porodične i životne priče, isprobali smo razne specijalitete i naučili nove kulinarske trikove. Majke i snajke su tokom nedelje donele svoj sud, a danas ćemo saznati i Sekine i Rašine utiske o ovonedeljnim takmičarima.

Koja porodica je pokupila najviše simpatija i osvojila nagradu od 100.000 dinara saznaćemo danas u 17.10 časova na Kurir televiziji. I sledeće nedelje očekuju nas sjajni recepti, odlična zabava i novi takmičari koji su spremni da pokažu svoje kulinarske veštine radnim danima od 18 časova.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

seka-aleksic.jpg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!