Saša Popović je toliko dugo na estradi, da nam se čini da o njemu znamo gotovo sve. Ipak, mnoge stvari zna samo njegova supruga Suzana Jovanović.

"Mnogi ne znaju mnoge stvari o meni, pa naopako kada bi sve znali. Mada većinu stvari znaju (smeh). Imao sam jednu dobru emisiju kod Vesne, to je bila emisija 'Iz profila' gde sam dosta toga pričao o svom životu, ali svakako ima mnogo stvari koje niko ne zna o meni, jedino moja supruga", priznao je te otkrio šta bi se desilo ukoliko bi njegova supruga Suzana odlučila da napiše knjigu.

"Ma samo joj još to fali, onda sam mrtav", rekao je kroz smeh za "Grand" Popović koga je Suzana osvojila na prvi pogled.

"Kad sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela mi je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život! Onog trenutka kad sam ugledao Suzanu sa njenim prelepim osmehom, znao sam da je baš ona prava žena za mene! Osetio sam da ima dobru dušu i srce i da smo rođeni jedno za drugo", rekao je Saša koji je sa Suzanom u braku od 1997. godine kada su napravili veliku svadbu u hotelu “Interkontinental”. 

Suzana Jovanović Saša Popović
ATA / Antonio Ahel 

"Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže 'Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim'. Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže ‘Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim'" ispričala je Suzana za "Blic" svojevremeno i dodala da je ključ njihovog uspešnog braka obostrano poverenje i ljubav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna