Pevačica Jovana Nikolić udata je Marka Miškovića sa kojim ima dve ćerke. Jovana često ističe da je srećna i ispunjena, ali i da ima veliku podršku od svoje sestre Maše, koja je od 2007. godine u braku sa Bojanom Karićem.

"Kako je dobro kad ti mama rodi najboljeg druga za ceo život. Draga moja seko Mašo i mama hvala vam", poručila je pevačica svojoj rođenoj sestri sa kojom se pojavila na rođendanu jednog magazina. Jovana i Maša su obukle maksi haljine sa animal printom koje su iskombinovale uz sandale boje kože.

Animal print je veoma specifičan i rezervisan je za ženu koja pleni samopouzdanjem, a Jovana i Maša su pokazale da im toga ne manjka. Svoje stajlinge su upotpunile efektnim nakitom, a ponele su i slične frizure. 

Ćerke Božidara Nikolića
ATA / Antonio Ahel 

Pored toga što su udate za najbogatije i najmoćnije ljude u Srbiji, Jovana i Maša imaju poznatog oca.

U pitanju je režiser, direktor fotografije i i kamerman Božidar Nikolić. Božidar autor kultnih ostvarenja "Balkanski špijun", "Tri karte za Holivud" i "U ime oca i sina", ali ga je u srpskoj javnosti dodatno proslavio podatak da je prvi dao glavnu ulogu Bredu Pitu i to u filmu "Tamna strana Sunca". Božidar je preminuo u maju 2021. godine, a u bolnici je završio kada je Jovana otišla u bolnicu kako bi rodila drugu ćerku. 

"Otac mi je završio u bolnici kada sam ja otišla da se porađam. Bio je to jako stresan period, stalno sam bila sa njim. Sada sam u fazi tugovanja i čini mi se da to nikada neće potpuno proći", rekla je Jovana nakon očeve smrti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna