Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već 13 godina su u ljubavi, imaju četvoro dece, ali bez obzira na skladnu porodicu u nekoliko navrata pisalo se o nesuglasicama u njihovom odnosu. Vujadin je nedavno na jednoj premijeri odbio da se fotografiše i daje intervjue na crvenom tepihu zajedno sa Mirkom, što je izazvalo polemike u javnosti.

"Svašta se pisalo od moje 13. do ove 32. godine. Nekad je to bila stopostotna istina, nekad laž, a nekad su to bila tuda viđenja situacije, zbog čega im je potpuno promenjen kontekst. Mi živimo naš život, a ne medijski. Naučila sam da će biti svakog čuda za tri dana dosta ukoliko se ne upecam i ne počnem da komentarišem pojedine stvari. Sigurno je da je Vujadin kulturan i vaspitan muškarac, koji zna kako se treba ponašati na javnom mestu, tim pre što je rastao uz poznate roditelje", objasnila je Mirka za "Hello".

mirka vasiljevic vujadin savic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Glumica ističe da je ljubav ono što nju i Vujadina drži na okupu sve ove godine.

"Svi smo emotivne partnere sami birali. Osetila sam nešto prema Vujadinu, izabrala ga i želim da nas dvoje ostarimo zajedno. Bila sam gotovo dete kada sam u to počela da verujem, a svih ovih godina nas dvoje radimo na našem odnosu. Često kažem da kad se čovek oseća prijatno u svojoj koži, njega ni buldožer ne može da pomeri, a ja se trudim da mi tu bude dobro. Svakako da i nas dvoje imamo momente kada se oko nečega ne slažemo, ali ja se uvek trudim da izbegnemo svađu koja bi vodila ka nečemu negativnom, već reagujem po principu hajde da diskutujemo, a onda da zajedno i hrabro nastavimo da koračamo našim putem, sa istim ciljem i verovanjem. Neću da ja mislim jedno, ti drugo i da se oboje pitamo da li možemo da o tome razgovaramo. Svako od nas ima amplitude u privatnom životu. Kad krene nadole, kažem: Čekaj da vidim zašto se to dešava, pa ako postoji razlog - daj da ga ispravim", iskrena je bila glumica i dodala:

"Ukoliko ne mogu to da uradim, vodim se mišlju da će proći, ali to ne znači da ćemo problem zanemariti. Imam u vidu i da je za neka rešenja potrebno određeno vreme. Vujadin i ja se vrlo dobro poznajemo, odavno unapred znam šta će da uradi, kao što on zna za mene. Mi smo zajedno odrasli ne samo fizički, već i emotivno. Naučili smo da je potpuno bespotrebno da jedno drugo povređujemo, jer imamo ljubav koju smo sami želeli, proizveli i stekli. Sada treba da je gajimo i zalivamo, a ne da je skrnavimo. Uz sve to treba da budemo primer deci, za njihove sutrašnje emotivne odnose."

Mirka i Vujadin imaju četvoro dece - dva sina i dve ćerke, a najmlađe dete, ćerku Aniku, dobili su prošle godine nakon sedam godina pauze.

mirka vasiljevic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Glumica priznaje da ne bi imala ništa protiv ni da se njihovoj velikoj porodici u budućnosti pridruži još jedan član.

"Da živim u vremenu naših baka i deka, sigurno bih imala više dece, jer je tada tempo bio sporiji, sve se odvijalo u kući i oko nje, a ne kao danas kad svako mora da juri na svoju stranu. Sada mora da se vodi računa i o finansijama, i o organizaciji života, i o stambenom prostoru... Deca su nešto što ostaje iza nas, jednog dana kad ostarimo imamo nekog ko će nas pogledati, a oni imaju jedni druge. Srbija raste kad se deca rađaju. Bila sam zadovoljna sa njih troje, ali sam posle sedam godina poželela da u kući ponovo osetimo miris bebe i, hvala Bogu, rodila se Anika. Sada radim i nastojim da kod kuće budem prisutna koliko je potrebno i da to vreme bude kvalitetno, a šta ću želeti u 36. ili 37. godini, ne znam. Da ostanemo na broju četiri - biću srećna i zahvalna, a ukoliko se proširimo, takođe ću biti srećna i zahvalna. S druge strane, tačna je izreka da su mala deca mala briga, a velika - velika. Koliko god da sam sada rasterećena, jer njih troje mnogo toga mogu sami da obave, toliko imam u vidu da su neki već lagano zakoračili u pubertet. Dokle god prave gluposti koje su meni poznate, jer sam ih radila ja ili neko iz mog najbližeg okruženja, sve je ok", zaključila je glumica za pomenuti magazin.

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Youtube / TV Pink Izdanja Mirke Vasiljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna