Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLAKŠAJTE SVOJU SVAKODNEVICU: Idealno rešenje za vaše muke su ove ultra tanke naočare koje ćete obožavati!

Autor Jovana Kos

Dosadilo vam je više da kada legnete da čitate razmišljate da li ćete kojim slučajem iskriviti ručkice od naočara ili da ćete te iste ručkice polomiti, a ne daj bože da ste ih slučajno negde zaturili da ne možete da ih pronađete.

 naslovna ultra tanke naočare, oktobar 2022.jpg Izvor: Promo

Tekst: Promo

Toliko ste umorni od svih tih briga da sve što želite je da tome već jednom dođe kraj. Možete napokon da odahnete, jer od sada to će za vas biti prošlost. Na tržištu su se pojavile naočare koje ćete odmah poželeti da posedujete, jer su one pre svega praktične, lagane i uvek uz vas - a to su ULTRA TANKE NAOČARE!

 1. kristallo tekst.jpg Izvor: Promo

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarima rešavate i taj problem!

 2. kristallo tekst.jpg Izvor: Promo

Naručiteultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

*Dostupne dioptrije su:
+ 1.00,
+ 1.50,
+ 2.00,
+ 2.50 i
+ 3.00.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije