Nataša Ninković oduševljava svoje pratioce probranim fotografijama, a svi su posebno pažljivi kad se na njima nađu i muška lica. Nije ni čudo! Smatraju je jednom od najlepših srpskih glumica i njeni pratioci budno prate ko će se, od muškaraca, naći uz zavodljivu crnku.

Znatiželju uvek bude porodične slike, pa je tako bilo i sada kad se na Natašinom profilu pojavila fotka markantnog mladog muškarca. Još su uz njega i dva crvena srca - ko bi to mogao biti, pitaju se svi!

Tajnu su vrlo brzo razrešili upućeni obožavaoci koji su objasnili da je to sin Luka, jedan od blizanaca koje je glumica dobila u braku sa Nenadom Šarencem. On i Matija su Natašine dve najveće ljubavi, a ponosna majka uživa kad god ima priliku da s njima provede malo vremena. Podsetimo, teško je podnela njihov odlazak u inostranstvo gde su se školovali.

sin natase ninkovic.jpg
Instagram / natasaninkovic 

"Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo s nama kod kuće. Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško", istakla je glumica svojevremeno.

Sad su izlasci sa sinovima prilika za uživanje, pa i za selfije koje Nataša nije uvek baš volela. Međutim, prihvatila je novu modu, naročito sa kumovima Vojinom Ćetkovićem i Slobodom Mićalović. Još svi pričaju o njenoj slici sa kumom na kojoj je Ćetković napisao "... pa tako je... šta ću", a grli je i gleda kao da su par.

"To je istinska ljubav, kumovska", odbranili su je i tada obožavaoci, a najlepše Natašine slike pogledajte u galeriji!

LepaiSrecna, Instagram / natasaninkovic Nataša Ninković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna