Ostvarila se velika želja Nikole Rokvića koji je već dugo planirao da učini nešto važno za kraj iz kojeg je potekao njegov otac, Marinko Rokvić. Kao što je poznato, pokojni pevač je rođen u Bosanskom Petrovcu, a do crkve nije bilo dobrog, asfaltnog puta.

Nikola je pokrenuo akciju da se ovaj put izgradi i čak odlučio da proda svoj Tviter nalog kako bi uspeo u ovoj plemenitoj nameri. Na ovaj korak, sin se odlučio četiri meseca od smrti legendarnog Marinka.

Uskoro su počele da pristižu ponude, a jednom se i pohvalio - sportista koji je želeo da ostane anoniman ponudio je 4.000 evra. Nikoli se toliko ljudi javilo da pomogne u izgradnji puta da je odustao od prodaje profila. Rešio je da ga ubuduće koristi isključivo za humanitarne akcije.

nikola rokvic.jpg
Instagram / nikolarokvic 

Mladi pevač ulaže mnogo ljubavi u pomoć onima koji su u nevolji. Iskren je vernik, a pisalo se i o njegovoj želji da se zamonaši. Supruga Bojana Barović je izjavila da bi ga podržala u toj nameri.

nikola rokvic izgradio put do crkve.jpg
Instagram / nikolarokvic 

Sada je presrećan objavio da je uspeo u svom planu za crkvu u Bosanskom Petrovcu. Asfaltni put je gotov, a Nikoli stižu čestitke na ovom plemenitom poduhvatu. Marinkov sin je ove godine bio i na hodočašću, a slike sa tog puta pogledajte u galeriji!

Screenshot / Instagram / nikolarokvic Pogružavanje u reci Jordan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna